destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

Traditionell fotografering från vår hotellbalkong – vackert men oerhört omodernt. Nedan: selfie från vår hotellbalkong – oerhört fult men modernt.

 

Modernare fotografering


Med bara en golfbana på Malta fick vi mycket tid att sitta på balkongen och dricka öl. Då lade vi märke till att nästan alla som gick ut på utsiktsplatsen Tigne Point för att fota tog selfies. Eftersom vi av och till uppmanas att i högre grad själva vara med på våra foton och därmed göra dem ”mer levande” (hade ni träffat oss hade ni insett att vi gör ytterst få saker mer levande), kom vi på den briljanta idén att framöver ta alla våra foton som selfies. Därför söker vi nu nya, betydligt fräschare medarbetare. Är du snygg, slät i hyn, fri från näshår och utan amalgamfyllningar kan du höra av dig till oss.

 

 

Vi ska i sammanhanget också tipsa om att ha lite koll på omgivande rekvisita när du tar dina foton till familjealbumet. Nedan poserar två av våra utsända på Hombre golfklubb med 27 hål, där de tre slingorna är namngivna efter Sergio Leones klassiska westernrulle ”Den gode, den onde den fule”. Så här i efterhand önskar de nog att de istället för de två sista slingorna valt att lira dubbla varv på den första.

 

select your language

daenfifrdeitnoptes