destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

RED:s irrfärder

Om obesvarad kärlek och den eviga jakten på en anständig bollträff.


Golfens sämste vän!


Sveriges sämsta golfexport intervjuad av CNN och avslöjad på hemmaplan.


Så blir du en vinnare.Killen som bar ut våra väskor från det fina hotellet var inte imponerad av vår Åsa Nisse-stil. På parkeringen insåg han att han missbedömt oss.


Va´fasen är det här då??


RED:s dåliga omdöme har skapat en hel del problem även utanför golfbanan. 

För att prenumerera på våra kostnadsfria nyhetsbrev använder du modulen till vänster. Hör av dig till oss om du inte får dem som du ska (du hittar alla här).

 

Våra erfarenheter – ditt försprång!

 

Kanske har du samma erfarenhet som oss, att man får de bästa tipsen på golfupplevelser från sina kompisar och andra golfare, inte från tidningar och hemsidor där annonsförsäljning och annat påverkar objektiviteten.

 

Vi är ett gäng golfare som sedan 2005 dokumenterar våra golfresor i text och bild, för att hjälpa varandra till så bra resor som möjligt. I takt med att vårt material växte insåg vi att fler skulle ha nytta av våra erfarenheter. En gång i månaden sedan juni 2011 (med uppehåll juli) skickar vi ut ett nyhetsbrev (i form av en länk – se exempel) med konkreta tips kring golfresor vi gjort och annat vi tror kan vara bra att veta för dig som gillar att resa med klubborna. I nyhetsbreven publicerar vi aktuella rabatter och annat vi hittat. För att ge dig en ärlig bild av vad du kan förvänta dig använder vi bara foton vi själva tagit under våra rundor. Här hittar du tidigare nyhetsbrev.

 

Du prenumererar via modulen till vänster. Det är helt gratis. Gillar du inte vad du får avslutar du din prenumeration genom att mejla oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Empordà Links norr om Barcelona. Nedan: vår balkong på Barossa Park utanför Cadiz.

 

Som komplement till våra nyhetsbrev har vi den här hemsidan, som vi ska utveckla till "golfresornas wikipedia". Även här använder vi bara våra egna foton. Genom att vi ligger online kan vi uppdatera informationen löpande. Priser på greenfee, skicket på banorna etc publicerar vi bara i våra daterade nyhetsbrev, det skulle bli för resurskrävande att hålla den typen av information uppdaterad på vår hemsida och det här är ju ett projekt som vi ägnar oss åt på fritiden. På hemsidan länkar vi istället till klubbar etc vi skriver om, så att du alltid hittar aktuella prisuppgifter.

 

Läs om hur du bäst använder vår hemsida.

 

select your language

daenfifrdeitnoptes

nytt från TBR-labbet


Vad händer när golfbollar träffar olika saker – vi har de obehagliga svaren!


Klubborna som gör dig till en bättre golfare – vi har testat, med blandat resultat.Top Caddie
En innovativ lösning för dig som tycker att regnkläder stör svingspåret.


Cute & Cut hyrvagn
För klubben som ser till totalekonomin. Samlar in gräset, lagar duffhål och skivar korv. Talar tio fraser på koreanska, inkl "Jag har den", "Det är säkert MUA" och "Ingen ser dig". Finns

även för vänsterspelare.Rotationstillsats
Svårt att få spinn på bollen? Ersätt klubbhuvudet med en roterande klinga. Kräver ej baksving. Typgodkänd för poängbogey.


"Sving Master Light"

För dig som vill underhålla svingen även när du är på resande fot. Kommer med resefordral.