destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev:

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

RED:s irrfärder:

Om obesvarad kärlek och den eviga jakten på en anständig bollträff.


Golfens sämste vän!


Sveriges sämsta golfexport intervjuad av CNN och avslöjad på hemmaplan.


Så blir du en vinnare.Killen som bar ut våra väskor från det fina hotellet var inte imponerad av vår Åsa Nisse-stil. På parkeringen insåg han att han missbedömt oss.


Bolltjuvar och kalabalik på anrika Royal Calcutta.


RED:s dåliga omdöme har skapat en hel del problem även utanför golfbanan. 

För att prenumerera på våra kostnadsfria nyhetsbrev klickar du på texten "prenumerera" i modulen till vänster och sedan fyller du i din mejladress och namn. Kolla att du gjort en inställning att vi är en "säker avsändare". Hör av dig till oss om du inte får dem som du ska (du hittar alla här).

 

Våra erfarenheter – ditt försprång!

 

Kanske har du samma erfarenhet som oss, att man får de bästa tipsen på golfupplevelser från sina kompisar och andra golfare, inte från golftidningarna där annonsförsäljning och annat påverkar objektiviteten.

 

Vi är ett gäng golfare som sedan 2005 dokumenterar våra golfresor i text och bild, för att hjälpa varandra till så bra resor som möjligt. Vi skriver inte om solnedgångar och sädesfält som gungar i vinden, utan levererar pang-på-rödbetan-information om det du behöver veta för att fixa din nästa golfresa.

 

I takt med att vårt hobbyprojekt växte insåg vi att fler skulle ha nytta av våra erfarenheter. En gång i månaden sedan juni 2011 (med uppehåll juli) skickar vi ut ett nyhetsbrev (i form av en länk – se exempel) med konkreta tips kring golfresor vi själva precis gjort och annat vi tror kan vara bra att veta för dig som gillar att resa med klubborna. I nyhetsbreven publicerar vi aktuella rabatter och annat vi hittat. För att ge dig en ärlig bild av vad du kan förvänta dig använder vi bara foton vi själva tagit under våra rundor. Här hittar du tidigare nyhetsbrev (som du ser är det inte några konstigheter med reklam eller annat trixande, bara våra senaste tips en gång i månaden).

 

Du prenumererar genom att klicka på texten "prenumerera" i modulen till vänster och sedan fyller du i din mejladress och namn. Det är helt gratis. Gillar du inte vad du får avslutar du din prenumeration på samma sätt.

 

Empordà Links norr om Barcelona. Längst upp: Speltips av caddyn på Saujana i Kuala Lumpur.

 

Hör gärna av dig med personliga tips på banor och golfdestinationer. Om vi misstänker att tipsen är från resebranschen publicerar vi inte (ange ditt namn och hemort, gärna klubbtillhörighet).

 

Som komplement till våra nyhetsbrev har vi den här hemsidan, som vi ska utveckla till "golfresornas wikipedia". Även här använder vi bara våra egna foton. Genom att vi ligger online kan vi uppdatera informationen löpande. Priser på greenfee, skicket på banorna etc publicerar vi bara i våra daterade nyhetsbrev, det skulle bli för resurskrävande att hålla den typen av information uppdaterad på vår hemsida och det här är ju ett projekt som vi ägnar oss åt på fritiden. På hemsidan länkar vi istället till klubbar etc vi skriver om, så att du alltid hittar aktuella prisuppgifter.

 

Läs om hur du bäst använder vår hemsida.

 

Vår balkong på Barossa Park utanför Cadiz i Spanien, ett lågprisparadis för tyska golfare men med bra rabatter även för andra nationaliteter.

select your language

daenfifrdeitnoptes

nytt från TBR-labbet


Vad händer när golfbollar träffar olika saker – vi har de obehagliga svaren!


Klubborna som gör dig till en bättre golfare – vi har testat, med blandat resultat.Top Caddy
En innovativ lösning för dig som tycker att regnkläder stör svingspåret.


Cute & Cut hyrvagn
För klubben som ser till totalekonomin. Samlar in gräset, lagar duffhål och skivar korv. Talar tio fraser på koreanska, inkl "Jag har den", "Det är säkert MUA" och "Ingen ser dig". Finns

även för vänsterspelare.Rotationstillsats
Svårt att få spinn på bollen? Ersätt klubbhuvudet med en roterande klinga. Kräver ej baksving. Typgodkänd för poängbogey.