destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Klubborna som gör dig till en bättre (eller fattigare) golfare

 

Vårt briljanta testlabb har tidigare tagit fram den kombinerade hyrvagnen/gräsklipparen (bild till höger på vår förstasida). Nu har de överträffat sig själva, med hyrklubbor med inbyggt räkneverk. Precis som i många hyrbilsavtal betalar du för hur mycket du använt klubborna under rundan. Baserat på rundan när vi testade ett prototypset räknar vi med att klubbar som införskaffar denna innovativa produkt kan finansiera en utbyggnad med 18 hål efter bara en säsong.  

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.