destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

RED:s irrfärder

Om obesvarad kärlek och den eviga jakten på en anständig bollträff.


Golfens sämste vän!


Sveriges sämsta golfexport intervjuad av CNN och avslöjad på hemmaplan.


Så blir du en vinnare.Killen som bar ut våra väskor från det fina hotellet var inte imponerad av vår Åsa Nisse-stil. På parkeringen insåg han att han missbedömt oss.


Va´fasen är det här då??


RED:s dåliga omdöme har skapat en hel del problem även utanför golfbanan. 

 

Världen är full av anade och oanade golfmöjligheter

 

Sedan 2005 har vi dokumenterat våra golfresor i text och bild. Efter ett tag insåg vi att även andra kanske skulle ha nytta av våra erfarenheter och vårt material, för att ha ett bättre underlag när de fattar sina egna beslut om nästa golfresa. Därför startade vi detta ekonomiskt minimalistiska men passionsmässigt gigantiska projektet. För några år sedan började vi lägga mer fokus på fotograferingen, för att bilder säger mer än text och därmed gör det lättare för dig att få grepp om vad du kan förvänta dig.

 

Här kan du läsa om hur vår hemsida funkar.

 

Här kan du läsa om hur vårt månatliga nyhetsbrev funkar.

 

Två gånger måste man åka färja under rundan på Cannes Old Course. Vår medarbetare, som är lika dålig på att simma som på att spela golf, chansade inte utan hade med sig flytvästen från planet.

 

Vi har valt att ha en lättsam ton rakt igenom, för att golfjournalistiken är full av olättsamma toner – golf ska vara kul. Därmed inte sagt att vi slarvar med konsumentjournalistiken (läs om hur vi gör våra reportage). Vår största talang inom golfen är att vi kan spela dålig golf och ända ha en bra dag.

 

 

Så småningom kommer vi att bjuda in fler golfare att bidra, men eftersom det här är något vi gör på fritiden behöver vi först hitta mer tid att administrera det material som kommer in. Tills dess vore det toppen om du kunde tipsa oss om du hittar information, länkar etc här på hemsidan som vi missat att uppdatera.

 

Spretig spelstil och taskigt omdöme gör att våra utsända ständigt riskerar att ätas upp av svenskfientliga alligatorer.

 

Vi använder bara egna foton som vi tagit under rundorna, för att ge en rättvis bild av vad du kan förvänta dig. Primärt jobbar vi med att informera via våra nyhetsbrev, men vi lägger också upp mycket här på hemsidan.

 

select your language

daenfifrdeitnoptes

nytt från TBR-labbet


Vad händer när golfbollar träffar olika saker – vi har de obehagliga svaren!


Klubborna som gör dig till en bättre golfare – vi har testat, med blandat resultat.Top Caddie
En innovativ lösning för dig som tycker att regnkläder stör svingspåret.


Cute & Cut hyrvagn
För klubben som ser till totalekonomin. Samlar in gräset, lagar duffhål och skivar korv. Talar tio fraser på koreanska, inkl "Jag har den", "Det är säkert MUA" och "Ingen ser dig". Finns

även för vänsterspelare.Rotationstillsats
Svårt att få spinn på bollen? Ersätt klubbhuvudet med en roterande klinga. Kräver ej baksving. Typgodkänd för poängbogey.


"Sving Master Light"

För dig som vill underhålla svingen även när du är på resande fot. Kommer med resefordral.