destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

RED:s irrfärder

Om obesvarad kärlek och den eviga jakten på en anständig bollträff.


Golfens sämste vän!


Sveriges sämsta golfexport intervjuad av CNN och avslöjad på hemmaplan.


Så blir du en vinnare.Killen som bar ut våra väskor från det fina hotellet var inte imponerad av vår Åsa Nisse-stil. På parkeringen insåg han att han missbedömt oss.


Va´fasen är det här då??


RED:s dåliga omdöme har skapat en hel del problem även utanför golfbanan. 

 

Världen är full av anade och oanade golfmöjligheter

 

Sedan 2005 har vi dokumenterat våra golfresor i text och bild. Efter ett tag insåg vi att även andra kanske skulle ha nytta av våra erfarenheter och vårt material, för att ha ett bättre underlag när de fattar sina egna beslut om nästa golfresa. Därför startade vi detta ekonomiskt minimalistiska men passionsmässigt gigantiska projektet. För några år sedan började vi lägga mer fokus på fotograferingen, för att (oförvanskade) bilder säger mer än text när det gäller vad du kan förvänta dig av en golfbana. I takt med att Google Translate blivit bättre har vi nu läsare över hela världen, vilket har varit till stor hjälp när vi letat reportageuppslag bortom Sverige.

 

Två gånger måste man åka färja under rundan på Cannes Old Course. Vår medarbetare, som är lika dålig på att simma som på att spela golf, chansade inte utan hade med sig flytvästen från planet.

 

Vi har valt att ha en lättsam ton rakt igenom, för att golfjournalistiken är full av olättsamma toner. Därmed inte sagt att vi slarvar med konsumentjournalistiken (läs om hur vi gör våra reportage). Vår största talang inom golfen är att vi kan spela dålig golf och ända ha en bra dag.

 

Här kan du läsa om hur vår hemsida funkar.

 

Här kan du läsa om hur vårt månatliga nyhetsbrev funkar.

 

Spretig spelstil och taskigt omdöme gör att våra utsända ständigt riskerar att ätas upp av svenskfientliga alligatorer.

 

Så småningom hoppas vi kunna bjuda in fler golfare att bidra, men eftersom det här är något vi gör på fritiden behöver vi först hitta mer tid att administrera det material som kommer in. Tills dess vore det toppen om du kunde tipsa oss om du hittar information, länkar etc här på hemsidan som vi missat att uppdatera.

 

select your language

daenfifrdeitnoptes

nytt från TBR-labbet


Vad händer när golfbollar träffar olika saker – vi har de obehagliga svaren!


Klubborna som gör dig till en bättre golfare – vi har testat, med blandat resultat.Top Caddie
En innovativ lösning för dig som tycker att regnkläder stör svingspåret.


Cute & Cut hyrvagn
För klubben som ser till totalekonomin. Samlar in gräset, lagar duffhål och skivar korv. Talar tio fraser på koreanska, inkl "Jag har den", "Det är säkert MUA" och "Ingen ser dig". Finns

även för vänsterspelare.Rotationstillsats
Svårt att få spinn på bollen? Ersätt klubbhuvudet med en roterande klinga. Kräver ej baksving. Typgodkänd för poängbogey.


"Sving Master Light"

För dig som vill underhålla svingen även när du är på resande fot. Kommer med resefordral.