destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Sverige – ett av världens bästa golfländer

 

Visst går det att vara en gnällröv och klaga på att våra banor är sena på våren, att många av dem stänger för tidigt på hösten och att det svenska golfvädret däremellan kan vara nyckfullt.

 

Men faktum kvarstår, vi har ruggigt många banor räknat på befolkningsmängd och med tanke på de klimatmässiga förutsättningarna är det otroligt hur fina de ofta är när säsongen väl kommit igång. Dessutom är greenfee och framförallt medlemskap mycket billigt i en internationell jämförelse, vilket bidragit till att golfen blivit den folksport den är i Sverige. Läs om hur du kan vara med och stödja våra klubbar.

 

Timrå, Europas nordligaste seasidebana. Längst upp: Ekerum Långe Jan. Nedan: Höga kusten.

 

Här på hemsidan visar vi upp foton vi tagit under rundor spelade på svenska golfbanor. I våra daterade nyhetsbrev skriver vi också om dem. Att vi inte skriver här beror på att klimatet gör att skicket kan skilja från ett år till nästa och vi skulle helt enkelt inte hinna med att uppdatera vår info – bättre då att ni skaffar er färsk info via länkarna till alla klubbar som vi har i högermarginalen på samliga Sverige-sidor.

 

select your language

daenfifrdeitnoptes

nytt från TBR-labbet


Vad händer när golfbollar träffar olika saker – vi har de obehagliga svaren!


Klubborna som gör dig till en bättre golfare – vi har testat, med blandat resultat.Top Caddie
En innovativ lösning för dig som tycker att regnkläder stör svingspåret.


Cute & Cut hyrvagn
För klubben som ser till totalekonomin. Samlar in gräset, lagar duffhål och skivar korv. Talar tio fraser på koreanska, inkl "Jag har den", "Det är säkert MUA" och "Ingen ser dig". Finns

även för vänsterspelare.Rotationstillsats
Svårt att få spinn på bollen? Ersätt klubbhuvudet med en roterande klinga. Kräver ej baksving. Typgodkänd för poängbogey.


"Sving Master Light"

För dig som vill underhålla svingen även när du är på resande fot. Kommer med resefordral.