destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

Cykelhjälmen går för 2 570:- medan vår golfhjälm slumpas bort för 299:90:- (halva priset för kvinnliga golfare).

 

Skalskydd under rundan


Den observante trafikanten har säkert noterat de uppblåsbara cykelhjälmarna, som gör att du ser cool ut på cykeln men samtidigt är skyddad om du skulle gå i backen. Vårt testlabb – alltid på tårna – jobbade genast fram en lösning för golfare, som aktiverades när någon ropade ”fore”. Tyvärr visade det sig under vår testrunda att den här typen av utlösningsmekanism kan bli väl dyr – det var gubbgolf den dagen vi gjorde testen och det blev 32 hjälmutlösningar (hm, det där lät inte bra). Dessutom hade vår testpilot inledningsvis satt på kragen bak och fram och två gånger svartnade det för honom precis innan bollträff (intressant nog enda gångerna han var i närheten av att hålla bollen på fairway). Istället har vi tagit fram en hjälm med stubb, polisonger och silikonöron som är i det närmaste osynlig. 

select your language

daenfifrdeitnoptes