destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

Valderrama, Pebble Beach, Turnberry, Caltex.

 

Make peace, not shirt


Aldrig har vi sett ett sådant sprättande med klubbtröjor från berömda golfklubbar som på Fancourt – många ville visa att det minsann inte var en engångsföreteelser att de gästspelade på en fin bana. I ett försök att desarmera den spända alfahanne-atmosfären svängde vi inom en bensinstation för att få tag på några snygga tröjor inför vår runda på The Links, tyvärr gick vi på pumpen då de inte hade kvar tröjor i vår storlek, men som alltid på bensinstationer är det tanken som räknas. Dock fick vår Bobman tag på sin tröja senare, men då fick han bara chansen att visa upp sig för vanligt patrask.

 

select your language

daenfifrdeitnoptes

nytt från TBR-labbet


Vad händer när golfbollar träffar olika saker – vi har de obehagliga svaren!


Klubborna som gör dig till en bättre golfare – vi har testat, med blandat resultat.Top Caddie
En innovativ lösning för dig som tycker att regnkläder stör svingspåret.


Cute & Cut hyrvagn
För klubben som ser till totalekonomin. Samlar in gräset, lagar duffhål och skivar korv. Talar tio fraser på koreanska, inkl "Jag har den", "Det är säkert MUA" och "Ingen ser dig". Finns

även för vänsterspelare.Rotationstillsats
Svårt att få spinn på bollen? Ersätt klubbhuvudet med en roterande klinga. Kräver ej baksving. Typgodkänd för poängbogey.


"Sving Master Light"

För dig som vill underhålla svingen även när du är på resande fot. Kommer med resefordral.