destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

Fadäsen av vår medarbetare spred sig snabbt och roade anställda på bensinstationer hela vägen ner till Sydafrika.

 

Dags att börja åka organiserat?

 

I Spanien kom min färdkamrat ut till bilen efter att ha varit inne på macken och betalat för vår tankning. Hon satte sig i passagerarsätet, stängde dörren och snäste lite upprört till mig:
- Vad har du gjort av min väska?
När hon märkte att jag inte bara gömt hennes väska utan också bytt ut hela instrumentpanelen blev hon än mer förvånad – fast ändå inte lika mycket som spanjoren bakom ratten som undrade vad den vilt främmande rotvälskebabblande medelålders damen ville i hans bil. Själv satt jag i bilen framför och begrundade om det inte snart är dags att börja åka organiserat.

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.