destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

Straff i fotboll och inte helt tyst.

 

Hur tyst vill vi ha det på våra golfbanor?


Värsta sortens golfare är de där som är så ljud- och rörelsekänsliga att du känner dig tvingad att använda trimmer inför rundorna, så att näshåren inte fladdrar till och stör dem i baksvingen. Ofta står den här typen också extremt länge över bollen, så man tuppar nästan av i processen.

Är det rimligt att den här typen av golfare, som kräver absolut tystnad av alla runtomkring, får sätta agendan?

Om Zlatan kan hantera 10 000-tals motståndarfans som buar när han ska slå en straff, är det då inte rimligt att de extremt ljudkänsliga golfarna börjar jobba lite med sig själva istället för att kräva absolut tystnad av andra? Se gärna Robin Williams syn på saken, där han ber om tystnad så att han kan höra gräset växa.

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.