destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Föreslå en Barfotadag på din klubb

 

Den rekordvarma svenska sommaren 2018 var golfbanorna enda stället där det gick att hitta grönt gräs, så vi tog under flera rundor av oss dojorna och lirade barfota, en närmast religiös upplevelse och inga som helst problem att stå stadigt (många pron undervisar sina elever barfota, så att de ska hitta en bra balans).

 

 

I Sydafrika hade en av toppbanorna stängt för banarbete den dag vi kunde lira, men vi fick tillåtelse att ge oss ut. Ensamma på banan tog vi chansen igen och det var lika magiskt, dessutom hade det regnat och var därmed extra skönt för fossingarna – och fortfarande inga problem med greppet. Hör med din klubb om ni inte kan testa en barfotadag, vi är övertygade om att många skulle gilla idén och självfallet får de som vill ha dojorna på.

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.