destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Lär av de sämsta


Charles Barkley – en av NBA:s främsta spelare någonsin – har länge fått schavottera på Youtube med sin märkliga sving, utsedd till kändisvärldens värsta och ett bevis för att bollkänsla inte garanterar estetiska värden. Visst är det kul att se att det finns värre svingar än den egna, men även från de värsta exemplen finns kunskap att hämta. I sammanhanget vill vi också ge en eloge till amerikanska golfkommentatorers pricksäkra beskrivningar av märkliga svingar. Jim Furyks sving har liknats vid "en bläckfisk som ramlar ner från ett träd" – ingen behöver tvivla vad det handlar om. Själv har jag en sving en "kompis" beskrivit som "grisslaktarsving".

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.