destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

Google-översättning av RED i yngre dagar. Vi räknar till två kulor i munnen och – eventuellt – två bakom glasögonen.

 

Google-påsättningar


Google-översättningarna har blivit riktigt bra. Annat var det i början, då var de ofta en källa till förnöjelse (rubriken är satt för att illustrera hur det kan bli). När jag en gång var ute på hotellbokningssajterna för att leta hotell i Kuala Lumpur var de flesta kommentarerna översatta till svenska. Jag fastnade speciellt för en, där gästen hittat något på sitt rum som uppenbarligen inte imponerade:

 

"Som rubriken tips det är ett trött hotell. Du kan se det en gång hade några stående som ett respektabelt Hotell men som sedan länge har minskat. Rummet hade en sagging säng, luktade som inaktiva rök (trots att rökfria) och mögel, det kändes bara ärrad av år av användning med någon rennovation. Jag har också var inte imponerad att hitta en kuk mört i mitt rum. Badrummet var standard, hus hålla ok. Men allt känns gamla, över används och slitna. På plus sidan hotellet har en kram swimmingpool och massor av amenitites (jag inte använder dem) men du känner som du i en film från trettio år sedan. Jag skulle bo på detta hotell igen, för orättvist pris, jag tror du kan hitta en plats mer älskade och mer aktuell."

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.