destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

OBS: Bilden är inte ett montage.

 

Jiménez visar vägen

 

Miguel Ángel Jiménez är vår förebild inom golfen, för att han visar att det går att kombinera kulmage och cigarr med bra golf. Vi är på god väg med kulmagen, resten går sådär. När Tiger Woods ser gråtfärdig ut efter ett dåligt slag suger Jiménez lite extra på cigarren och lunkar vidare. Med färre Woods och fler Jiménez bland svenska amatörgolfare skulle färre av oss lägga klubborna på hyllan.

 

 

Vill du vara lite Jiménez? Eftersom det är korkat att röka har vi istället upptäckt de där växterna av släktet Typha som växer vid vattendragen på många av våra golfbanor. Du behöver alltså inte ens besöka din lokala nikotinlangare utan greppar bara en när du tycker att din golf förtjänar några bloss. Muy bien!

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.