destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Golfpaket över helgen gör att du slipper den stora kostnaden

 

Inkomstbortfallet när du tar ledigt en vecka för att lira golf är inte sällan lika stort som det du betalat för själva resan. Därför är det fiffigt att åka iväg på golfhelger. Några gånger har vi istället för en golfvecka i Sverige tagit tre helger. Då ökar vi också chansen till bra väder då vi inte lägger alla semesterdagar "i samma korg".

 

Under "svenska paket" i toppmenyn lägger vi upp golfpaket i Sverige som vi testat och gillat. Numera brukar vi fixa övernattningen och golfen var för sig, dels för att det oftare blir billigare än att köpa allt som ett paket (inte minst om du har rabatt på golfen) men också för att många hotell tycker det är lite bökigt att hålla på med golfbokningarna och därför ber dig att fixa det på egen hand. När du kollar övernattningspriser ska du också kolla på hotellens egna sidor, inte sällan numera hittar du de längsta priserna där.

 

 

Stöter du på våra reportage i diverse tryckta tidningar är det rewrites – vi publicerar alltid här först.

select your language

daenfifrdeitnoptes

in English:


Thousands of unique photos and top quality articles easily accessible in 35 different languages.