destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Hjälp oss att bli träffsäkrare

 

Vi ska försöka bjuda in fler att dela med sig av sina erfarenheter av golfresor i Sverige och utomlands, i vilken form bestäms av kvaliteten på det material vi får in. Om du har bra eller dåliga erfarenheter av en golfsemester så hör av dig – vi kommer att publicera på något sätt. Har du tagit vettiga bilder så skicka gärna även dem. Självklart kommer vi att sätta ut namn på skribent/fotograf. Är du lite osäker på själva skrivandet så hjälper vi till att redigera texten så att det blir bra.

 

Vi vill gärna också att du hör av dig om du upplevt att någon bana eller något boende vi tipsat om har blivit sämre, eller om några länkar har upphört att fungera.

 

Hör av dig till: feedback(at)bobmenreport(dot)com

 

Vi vill också få in fler tips på golfpärlor som vi och papperstidningarna missat. Det kan handla om själva banan eller om paket med boende, mat och miljö. Det kan röra sig om rabatter eller erbjudanden, om kombinationer med stads-/kulturupplevelser. Så länge det har med golfresande att göra är vi oerhört nyfikna på dina tips. Självklart kommer vi att skicka inkomna tips vidare, så länge vi inte misstänker att de är från reseindustrin. Förhoppningsvis kan vi också göra reportage av några.

 

SKICKA GÄRNA DEN HÄR LÄNKEN VIDARE TILL KOMPISAR, KOLLEGOR OCH SLÄKT SOM GILLAR GOLF!

 

Här kan du läsa mer om vad vi försöker göra.

 

Expressen om vårt projekt att försöka hitta prisvärda golfupplevelser i hela världen. Alla foton tagna av oss.

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.